Τα καλύτερα Γυναικεία αρώματα για το χειμώνα.

Από Aroma Galaxy 05/12/2018 0 Σχόλιο(α)

 

 

Ετοιμαστείτε για τους ψυχρούς μήνες μέ ένα νέο άρωμα

 

Τα φρέσκα αρώματα του καλοκαιριού είναι υπέροχα αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα χειμερινό άρωμα που θα ζεστάνει την καρδιά σας. Καθώς άλλαξε η εποχή, είμαστε έτοιμες να ακολουθήσουμε τις τελευταίες τάσεις στα αρώματα που επηρεάζονται από νότες ξύλου, δέρμα, κ.α. Πλούσια ζεστά αρώματα έρχονται να αντικαταστήσουν τις πικάντικες νότες του φθινοπώρου. Τα καλύτερα αρώματα του χειμώνα αποτελούνται από μερικά κλασσικά αγαπημένα με πολλές νέες και συναρπαστικές προσθήκες. Μέσα από τη λίστα που σας προτείνουμε ελπίζουμε να βρείτε ένα θαυμάσιο ζεστό άρωμα που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών!

 

TOM FORD Black Orchid EDP

 

Ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό άρωμα που γίνεται σύμβολο του εκλεπτυσμένου, λαμπερού στυλ. Η πολυτελής και βαθιά αισθησιακή σύνθεσή του αναμειγνύει πλούσια συστατικά, από τα οποία ξεχωρίζει ιδιαίτερα η μαύρη ορχιδέα, τρούφα, σοκολάτα και τα έντονα μπαχαρικά.

 

Αγόρασε το

 

TOM FORD Black Orchid EDP 100ml
CARTIER La Panthere Edition Soir

CARTIER La Panthere Edition Soir EDP

Μια νέα έκδοση του αρώματος που αντιπροσωπεύει το όραμα της πολυτέλειας,τον έναστρο ουρανό και του χρυσού φωτός σε αντίθεση με τον μαύρο ουρανό. Ανακοινώνεται ως μια δόση θηλυκότητας και γοητείας μιας άγριας και ανεξάρτητης γυναίκας.

 

Αγόρασε το

YSL Black Opium Pure Illusion EDP

 

Καθαρή αίσθηση. Καθαρός ενθουσιασμός. Μαύρη οπτική ψευδαίσθηση του οπίου. Από ένα μοντέρνο κλασικό άρωμα έρχεται ένα νέο όραμα, μια αποκλειστική έκδοση: το Black Opium αναλαμβάνει ένα νέο υψηλό σε ένα αφρώδες μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης!

 

Αγόρασε το

YSL Black Opium Pure Illusion EDP
LANCOME La Vie Est Belle EDP

LANCOME La Vie Est Belle EDP

To Black Orient είναι ένα μυστηριώδες, εξελιγμένο, πικάντικο άρωμα χάρη στις πλούσιες νότες του ρούμι και του κάρδαμου. Η καρδιά του περιλαμβάνει τριαντάφυλλο και τουμπερόζα ενώ η βάση του αποτελείται από ουντ και δέρμα.

 

Αγόρασε το

PACO RABANNE Black XS Potion for Women EDT 50ml

Ένα σαγηνευτικό άρωμα που αποτελεί αγνό ελιξίριο του έρωτα χωρίς να χάνει το rock πνεύμα του κλασσικού XS. Η παθιασμένη του σύνθεση αναμειγνύει πικάντικες και γλυκές νότες, δημιουργώντας μια ζεστή, μυστηριώδη εντύπωση με πουδρέ χροιά. Μια τολμηρή επιλογή που διεγείρει τις αισθήσεις.

 

Αγόρασε το

PACO RABANNE Black XS Potion for Women EDT 50ml
ARMANI Si EDP

ARMANI Si EDP 100ml


Κομψό και πλούσιο, ταυτόχρονα έντονο και απαλό. To Si μαγεύει τις αισθήσεις από την πρώτη επαφή με τη μαύρη σταφίδα στην κορυφή, η οποία υποχωρεί στις νότες φρέζιας και τριαντάφυλλου. Η ζεστή βάση από λευκά ξύλα, βανίλια, πατσουλί και αμπροξάν συμπληρώνει την ουσία της ιταλικής κομψότητας. Ένα μεγαλοπρεπή άρωμα ικανό να εκφράσει όλα τα γυναικεία συναισθήματα. Μια επιλογή σχεδιασμένη για τη μοντέρνα γυναίκα, η οποία είναι δυναμική χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα και το χάρισμά της.

 

Αγόρασε το