Σχετικά με εμάς

"Weʼre α star in your galaxy”


Το Aromagalaxy είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε και λειτουργεί η ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Γεώργιος Γκουσγκούνης & ΣΙΑ Ο.Ε.», που εδρεύει στη Λάρισα, Ελλάδα στη οδό Βενιζέλου αρ. 153 και προσφέρει αυθεντικά προϊόντα αρωμάτων και ομορφιάς από επώνυμες μάρκες. Είναι ο ιδανικός προορισμός περιποίησης και ομορφιάς με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως: αρώματα (γυναικεία και ανδρικά), προϊόντα περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο καθώς και προϊόντα make up. 

Το Aromagalaxy, με την εύχρηστη πλατφόρμα του φροντίζει για την περιήγηση του επισκέπτη που επιθυμεί να γνωρίσει τα επώνυμα αρώματα που διαθέτει. Γνωρίστε με δύο “κλικ” τα επώνυμα αρώματα που διαθέτουμε, μόλις παρουσιάζονται στις διεθνείς αγορές. Απλούστερος δρόμος για να βρίσκεστε πάντα μια σεζόν μπροστά, δεν υπάρχει.
 
Το Aromagalaxy απευθύνεται στο κοινό που θέλει να μάθει, ή έχει γνώση των ιδιαίτερων συνθέσεων των αρωμάτων και της εξέλιξής τους, καθώς και του υψηλής αισθητικής σχεδιασμού στον οποίο βασίζονται οι μοναδικές συσκευασίες τους. 
Δίπλα σε κάθε προϊόν παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά του, ώστε να κρίνετε ποιο σας ταιριάζει. 

Οι αγορές στο aromagalaxy.net μπορούν να γίνουν με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Όσο για τις τιμές, αφήστε εμάς νʼ ανησυχούμε γιʼ αυτές. 
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα άμεσα, αρκεί μόνο να επιλέξετε από την μεγάλη ποικιλία του καταλόγου μας που ανανεώνεται διαρκώς. 
Το aromagalaxy.net εγγυάται την πιστότητα και τη γνησιότητα των προϊόντων του, γιατί εισάγονται συσκευασμένα από αξιόπιστες εταιρείες με διεθνή παρουσία. 
 

Γιατί aromagalaxy;

  • Έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ προϊόντα που θα μπορεί να βρει κάποιος απλά και γρήγορα!
  • Το aromagalaxy είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπά την ομορφιά και την περιποίηση.
  • Για μη χάνετε χρόνο από ράφι σε ράφι, βρείτε μας στη δουλειά, στο σπίτι, στο διάλειμμα, σʼ έναν περίπατο.
  • Γιορτή; Γενέθλια; Πρόταση; Επέτειος; Μια ανταπόδοση; Δε μπορεί, κάτι σημαντικό είναι! Πείτε μας τι συμβαίνει, και θα σας βγάλουμε από το δίλημμα! Τώρα!
  • Για να μην ασχολείστε με λεπτομέρειες, είναι δικό μας θέμα.
  • Είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα, που εκπαιδεύεται διαρκώς, συλλέγει πληροφορίες για τα προϊόντα και επικοινωνεί με το κοινό του για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.
  • Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις οικονομικές τιμές!
Πείτε μας τις προτιμήσεις σας εδώ, κι εμείς θα σας προτείνουμε απλά το δικό σας άρωμα.
Οι εκπλήξεις δεν προγραμματίζονται. Αυτό σκοπεύουμε να σας προσφέρουμε.