Η ιδανική μάσκαρα

Από Aroma Galaxy 07/11/2016 0 Σχόλιο(α)

Μέσα στο πλήθος των διάφορων μάσκαρων στην αγορά, όλες διαρκώς αναζητάμε το ιδανικό προϊόν, το οποίο με μια κίνηση θα μας χαρίσει το ονειρεμένο αποτέλεσμα. Επειδή όμως η κάθε μια από μας έχει διαφορετικές ανάγκες, η επιλογή του ιδανικού για σας προϊόντος πρέπει να είναι συνειδητή και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Αντί λοιπόν να ξεφυλλίζετε περιοδικά, να βλέπετε διαφημίσεις και να ρωτάτε τις φίλες σας, ελάτε να γνωρίσετε τα σημεία - κλειδιά στην επιλογή μιας μάσκαρας που θα είναι βολική και αποτελεσματική για εσάς!

Η επιλογή της μάσκαρας είναι μια απόλυτα υποκειμενική διαδικασία, καθώς διαφορετικές μάσκαρες δημιουργήθηκαν να προσφέρουν διαφορετικά οφέλη. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε μια μάσκαρα πρέπει λοιπόν να ξέρετε ποιες είναι οι ανάγκες και οι προσδοκίες σας. Απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις μπορούν να φανούν χρήσιμες:

 

Τι περιμένω από τη φόρμουλα της μάσκαρας;

Αναζητάτε μάκρος, καθορισμό, καμπύλες ή όγκο; Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε περισσότερα οφέλη, διαλέγοντας ένα προϊόν τύπου 3 σε 1. Πάντα να θυμάστε όμως ότι μια μάσκαρα δεν μπορεί να κάνει θαύματα, ειδικά αν υπόσχεται να προσφέρει όλα τα οφέλη με μια μόνο κίνηση. Αν οι βλεφαρίδες σας είναι μεσαίου μάκρους και κανονικής πυκνότητας το προϊόν 3 σε 1 μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Αν όμως η μητέρα φύση δεν σας χάρισε πλούσιες βλεφαρίδες, καλύτερα να διαλέξετε μια μάσκαρα με πιο εξειδικευμένο αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο μάκρος, τις καμπύλες ή τον όγκο. Κανείς δεν είπε ότι η εφαρμογή της μάσκαρας πρέπει να τελειώνει σε ένα μόνο προϊόν! Μπορείτε να διαλέξετε μια μάσκαρα που θα προσφέρει μάκρος για την πρώτη στρώση και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει όγκο.
 

 

Ποιο χτενάκι είναι το πιο βολικό για μένα;

 Το μεγάλο και χοντρό βουρτσάκι δεν είναι πάντα το καλύτερο. Προσφέρει μεγάλη κάλυψη και εύκολη εφαρμογή αλλά μόνο σε μεγάλα μάτια με φανερές βλεφαρίδες. Ενώ τα λεπτά βουρτσάκια θα είναι ιδανικά για κοντές βλεφαρίδες, επειδή μπορούν εύκολα να φτάσουν και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Αν έχετε μικρά μάτια, το λεπτό βουρτσάκι επίσης θα είναι πιο βολικό. Για ίσιες βλεφαρίδες διαλέξτε τα στρογγυλά βουρτσάκια που προσφέρουν καμπύλες.

 

Χρειάζομαι απλή ή αδιάβροχη μάσκαρα;

Η αδιάβροχη μάσκαρα θα είναι ιδανική για γυναίκες που αναζητάνε διάρκεια και αντοχή. Αν εφαρμόζετε τη μάσκαρα το πρωί και θέλετε να παραμένει άψογη μέχρι το τέλος της ημέρας, διαλέξτε ένα αδιάβροχο προϊόν. Αυτή θα είναι μια τέλεια επιλογή για δραστήριες γυναίκες, καθώς θα φανεί χρήσιμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μια αδιάβροχη μάσκαρα ενισχύει επίσης το αποτέλεσμα του ψαλιδιού. Από τη άλλη, αν έχετε πολύ ευαίσθητα μάτια, καλύτερα να διαλέξετε ένα απλό προϊόν, επειδή οι αδιάβροχες μάσκαρες ξεβγάζονται πιο δύσκολα. Σε περίπτωση που η αδιάβροχη εκδοχή δεν είναι ιδανική να σας προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την αγαπημένη σας μάσκαρα, πάλι μπορείτε να εφαρμόζετε και τις δύο, κλειδώνοντας τα οφέλη του πρώτου προϊόντος με μια αδιάβροχη στρώση.

 

Τι χρώμα μάσκαρας να διαλέξω;

 Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι τόσο αυτονόητη όσο νομίζετε. Το κλασσικό blackest black δεν είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις. Είναι εντυπωσιακό, αλλά μπορεί να αποδειχτεί βαρύ για καθημερινή χρήση, ειδικά αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή ξανθά μαλλιά. Επίσης, χρησιμοποιώντας καθημερινά μια πιο φυσική brown black απόχρωση, όταν θα βάλετε μια μαύρη μάσκαρα στις ειδικές περιπτώσεις θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη εντύπωση. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κι άλλα χρώματα όπως το μοβ ή το μπλε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Καλό είναι να έχετε μια μπλε μάσκαρα στο νεσεσέρ σας, η οποία θα προσθέσει φρεσκάδα στο βλέμμα σας, όταν άυπνες θα θέλετε να καλύψετε τα κόκκινα σας μάτια.


Έχοντας μπροστά σας χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα, είναι εύκολο να χαθείτε στην κυνήγι της ιδανικής μάσκαρας. Ξέροντας όμως τι ακριβώς αναζητάτε, θα μπορέσετε να περιορίσετε τις άπειρες επιλογές στα προϊόντα που θα σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.