Giftset το ιδανικό δώρο

Από Aroma Galaxy 08/05/2017 0 Σχόλιο(α)

Η επιλογή ενός σετ αρώματος για δώρο μπορεί να φαίνεται δύσκολη γιατί είναι μια προσωπική επιλογή αυτού που το φοραει.Παρόλα αυτά είναι ένα δώρο πολυτελές.Τα σετ δώρων βγαίνουν σε ειδικές τιμές όταν περιλαμβάνουν τα αντίστοιχα body lotion και shower gel,τα οποία δεν προσθέτουν απλά πολυτέλεια στο δώρο αλλά θα κάνουν και το άρωμα να διαρκέσει όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα ενώ είναι πάντα ιδιαίτερα συσκευασμένα.
Τα αντρικά σετ συχνά περιλαμβάνουν εκτός από το shower gel και deo stick ή after shave ενώ τα γυναικεία σετ περιλαμβάνουν body lotion ή shower gel.

LOLITA LEMPICKA Lolita Lempicka SET:EDP 100ml+Body Cream 100ml

 

Το άρωμα Lolita Lempicka ενσαρκώνει μια σαγηνευτικά μυστηριώδη, βαθιά ανησυχητική και ακαταμάχητη έννοια – την έννοια της γυναίκας. Αποτελεί άρωμα σχεδιασμένο για τη γυναίκα που χρειάζεται περισσότερη αγάπη, παρά λογική, για τη γυναίκα που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πάθος και βαθιά συναισθήματα. Ένα υπέροχο δώρο που συνδυάζει την κρέμα σώματος.

Αγόρασε το

 

ARMANI Sun Di Gioia EDP
ROBERTO CAVALLI Paradiso Azzurro EDP

CALVIN KLEIN Escape For Women Set EDP 100ml + body lotion 200ml


Απαλό και φρέσκο, το φρουτώδες λουλουδάτο Escape ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς. Η πλούσια σύνθεσή του μαγεύει με τις ξεχωριστές νότες χαμομηλιού που αναμειγνύονται με το βερίκοκο, το λίτσι και τη μαύρη σταφίδα. Το γαρίφαλο χαρίζει έντονη χροιά στο απαλό γιασεμί, ενώ η ζεστή ξυλώδες βάση αγκαλιάζει με την μεταξωτή της αύρα. Ένα άρωμα που αναζωογονεί το σώμα και τις αισθήσεις. Ενα δώρο που συνδυάζεται άψογα με το body lotion των 200ml της συσκευασίας.

 

Αγόρασε το

SALVATORE FERRAGAMO SET Pour Femme: EDP 100ml + body lotion 50ml + shower gel 50ml

 

Ένα κλασσικό, έντονο άρωμα της μοντέρνας παθιασμένης γυναίκας, η οποία θέλει τονίζει τον αισθησιασμό της. Η αρχική φρεσκάδα και το μεθυστικό μπουκέτο ανθών στις μεσαίες νότες αποκτούν ξεχωριστό χαρακτήρα με το μοσχοκάρυδο, το γλυκάνισο και το αμύγδαλο. Μια επιλογή που συνδυάζει το κλασσικό άρωμα με ένα λοσιόν σώματος και ένα αφροντούς βασισμένα στις ίδιες νότες - ιδανική πρόταση δώρου για την αισθησιακή γυναίκα.

 

Αγόρασε το

NINA RICCI L'Extase Caresse de Roses EDP
ISSEY MIYAKE L’Eau d’Issey Pure EDP

DIESEL Zero Plus Masculine SET: EDT 75ml + aftershave lotion 75ml + shower gel 150ml

Ένα εκλεπτυσμένο ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα με μια μοντέρνα χροιά. Οι δροσερές νότες εσπεριδοειδών με πικάντικους τόνους μοσχοκάρυδου, κάρδαμου και γλυκάνισου συνδυάζονται με ένα διακριτικό μπουκέτο ανθών και καταλήγουν στη ζεστή, αισθησιακή βάση από κεχριμπάρι, πατσουλί, μόσχο και βανίλια. Μια επιλογή που συνδυάζει το αισθησιακό άρωμα με ένα aftershave και ένα shower gel βασισμένο στις ίδιες αρωματικές νότες- ιδανική πρόταση δώρου για τον τολμηρό άντρα.

 

Αγόρασε το

ESTEE LAUDER Pleasures Set EDP 100ml+b/lotion 75ml+sh/gel 75ml

Ένα άρωμα που αποτελεί μια από τις απλές χαρές τις ζωής. Είναι δροσερό σαν τα λουλούδια μετά τη ανοιξιάτικη βροχή. Η απόλυτη δόση φρεσκάδας πηγάζει από το ζωηρό συνδυασμό κρίνου, παιώνιας, γιασεμιού και τριαντάφυλλου. Είναι μια σκέτη απόλαυση που σιγανά αποκαλύπτει τα μυστήρια της. Ένα υπέροχο δώρο που συνδυάζει το shower gel και το body lotion.

 

Αγόρασε το

ELIZABETH ARDEN Green Tea Nectarine Blossom EDT
CERRUTI 1881 Sport Edt

BURBERRY Burberry for Men SET: EDT 50ml + shower gel 100ml

Ένα φρέσκο και ενεργητικό άρωμα. Η σύνθεσή του ανοίγει με το δροσερό περγαμόντο, τη λεβάντα, τη μέντα και το θυμάρι, ενώ αρμονικά περνάει στις βαθιές μεσαίες νότες του γερανιού, της βρύας και του σανταλόξυλου. Ο ζωντανός χαρακτήρας του αρώματος αποκτά ζεστασιά και ξυλώδη χροιά με το κεχριμπάρι και τον κέδρο στη βάση. Μια πρόταση που συνδυάζει το ζωηρό άρωμα με ένα αφροντούς βασισμένο στις ίδιες αρωματικές νότες - ιδανική πρόταση δώρου για έναν δυναμικό άντρα.

 

Αγόρασε το

BVLGARI Bvlgari Man Extreme SET: EDT 60ml + aftershave balm 75ml + shower gel 75ml

Χάρη στη μοναδική ζωηρή σύνθεσή του, το Man Extreme αποτελεί μια καινούρια έκφραση του μοντέρνου χαρίσματος. Ένα άρωμα που συνδυάζει την έντονη φρεσκάδα της Μεσογείου με έναν εκλεπτυσμένο ξυλώδη χαρακτήρα. Μια επιλογή που περιέχει το δυναμικό άρωμα με ένα aftershave και ένα αφροντούς βασισμένα στις ίδιες αρωματικές νότες - ιδανική πρόταση δώρου για έναν χαρισματικό άντρα.

 

Αγόρασε το

MONT BLANC Legend Spirit EDT
VAN CLEEF In NY EDT

MONT BLANC Emblem SET: EDT 60ml + shower gel 100ml

Το Emblem ενσαρκώνει μια καινούρια και αυθεντική έννοια του ανδρισμού. Η έκρηξη του φασκόμηλου και του κάρδαμου σε συνδυασμό με λαμπερό γρείπ-φρούτ αμέσως αποκαλύπτει το ισχυρό, αρμονικό και χαρισματικό άρωμα. Μια επιλογή που συνδυάζει το αρρενωπό άρωμα με ένα αφροντούς βασισμένο στις ίδιες αρωματικές νότες - ιδανική πρόταση δώρου για τον χαρισματικό άντρα.

 

Αγόρασε το