Τα καλύτερα Αντρικά αρώματα για το χειμώνα.

Από Aroma Galaxy 31/10/2018 0 Σχόλιο(α)

 

 

Ετοιμαστείτε για τους ψυχρούς μήνες μέ ένα νέο άρωμα

 

Ο ερχομός του Νοεμβρίου και η αντίστροφη μέτρηση σχεδόν 50 ημερών για τα Χριστούγεννα, σηματοδοτούν την έναρξη του χειμώνα. Οι κρύοι και μουντοί μήνες αναζητούν ζεστές, πικάντικες, γήινες και γλυκές νότες που θα αναδείξουν την αρρενωποτητα σας, θα φτιάξουν τη διάθεση σας και θα κάνουν τους άλλους ανθρώπους να σας θυμούνται. Οπότε η εύρεση του σωστού αρώματος είναι εξαιρετικά σημαντική. Από τον κατάλογο των αρωμάτων μας, επιλέξαμε και σας προτείνουμε αρώματα για να σας συντροφεύσουν το φετινό χειμώνα.

 

TOM FORD Private Blend: Tuscan Leather EDP

 

Ένα μείγμα chypre σημειώσεων φέρνει ένα ωμό, αλλά επιφυλακτικό αισθησιασμό στο TOM FORD Private Blend Tuscan Leather Eau de Parfum. Μια πρωτότυπη αίσθηση σε ένα κλασικό άρωμα δέρματος, σαφράν, βατόμουρο και θυμάρι ανοιχτό σε λιβάνι και γιασεμί. Το δέρμα, το μαύρο σουέτ και το κεχριμπάρι προσθέτουν έναν περίπλοκο πλούτο.

Αγόρασε το

 

TOM FORD Private Blend: Tuscan Leather EDP 100ml
LALIQUE Encre Noir Pour Homme EDT 100ml

LALIQUE Encre Noir Pour Homme EDT


Ένα άρωμα ύμνος στο μαγευτικό χαρακτήρα του βέτιβερ. Η ξυλώδες του σύνθεση αναμειγνύει νότες του βέτιβερ με το κυπαρίσσι, δημιουργώντας εγκώμιο του μοντέρνου πνεύματος. Ιδανική επιλογή για τον άντρα που θέλει να αφήνει την υπογραφή του με μαύρο μελάνι.

 

Αγόρασε το

YSL La Nuit de L'Homme Le Parfum

 

Το La Nuit de l'homme le parfum αποκαλύπτει την αποπλάνηση, την μυστηριώδη, αισθησιακή εξέλιξη και τον έντονο αισθησιασμό. Ένα άρωμα που αφηγείται την ιστορία της αποπλάνησης που ισορροπεί ανάμεσα στην αυτοσυγκράτηση και την προκλητική εκδήλωση.

 

Αγόρασε το

YSL La Nuit de L'Homme Le Parfum 60ml
 BVLGARI MAN Black Orient EDP

BVLGARI MAN Black Orient EDP

To Black Orient είναι ένα μυστηριώδες, εξελιγμένο, πικάντικο άρωμα χάρη στις πλούσιες νότες του ρούμι και του κάρδαμου. Η καρδιά του περιλαμβάνει τριαντάφυλλο και τουμπερόζα ενώ η βάση του αποτελείται από ουντ και δέρμα.

 

Αγόρασε το

SALVATORE FERRAGAMO Attimo Black Musk Pour Homme EDT 


To Attimo Black Musk είναι ένα ξυλώδες, λουλουδένιο άρωμα για άντρες. Η κορυφή του ανοίγει με βότανα και μαύρο πιπέρι, ενώ η καρδιά του αποτελείται από τσίλι, σαφράν και φασκόμηλο. Η βάση του ολοκληρώνεται από μαύρο μόσχο, πατσουλί και λάβδανο.

 

Αγόρασε το

SALVATORE FERRAGAMO Attimo Black Musk Pour Homme EDT
DOLCE & GABBANA The One Pour Homme EDT

DOLCE & GABBANA The One Pour Homme EDT


Ένα κομψό, αισθησιακό άρωμα, το οποίο είναι αναμφισβήτητα μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα μοναδικά διαχρονικό. Έχει ανατολίτικα πικάντικη σύνθεση βασισμένη στη αρμονία ανάμεσα στο ταμπάκο και εκλεπτυσμένα μπαχαρικά.

 

Αγόρασε το

PACO RABANNE 1 Million EDT

Το 1 Million αποτελεί ένα μεθυστικό, δυνατό συνδυασμό. Η σύνθεσή του ανοίγει με φρέσκο και δροσερό μανταρίνι, το οποίο υποχωρεί στην ισχυρή, πικάντικη νότα του δέρματος και καταλήγει στο ζεστό κεχριμπάρι. Μια μοναδική αλχημεία που συλλαμβάνει και οδηγεί στην απόλυτη αποπλάνηση.

 

Αγόρασε το

PACO RABANNE 1 Million EDT 100ml