5 beauty tips για φυσικό μακιγιάζ!

Από Aroma Galaxy 23/02/2018 0 Σχόλιο(α) Συμβουλές,

 

Είναι γεγονός οτι τα γυναικεία χαρακτηριστικά του προσώπου μας αναδεικνύονται καλύτερα με ένα φυσικό μακιγιάζ το οποίο είναι το μοναδικό που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες αφού περιέχει φρέσκιες και νεανικές πινελιές. Εδώ θα μάθουμε βήμα βήμα κάποια μυστικά για το πώς θα πετύχουμε αυτό το μακιγιάζ.

 

Βήμα 1ο

 

Αφού καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας,απαραίτητη είναι η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας προσώπου που θα σας δώσει λάμψη και θα βοηθήσει το foundation σας να απλωθεί ομοιόμορφα και να διαρκέσει περισσότερες ώρες.

 

 

Αγόρασε ενηδατική

 

Βήμα 1
Βήμα 2

Βήμα 2ο

 

Απλώστε ένα υγρό και ελαφρύ make-up πρόσωπό σας για να καλύψετε τυχόν ατέλειες και να πετύχετε σωστό χρώμα στην επιδερμίδα σας.

 

Αγόρασε make-up

Βήμα 3ο

 

Προαιρετική είναι η πούδρα για όποια επιθυμεί ένα πιο ματ τελείωμα.

 

 

Αγόρασε πούδρα

Βήμα 3
Βήμα 4

Βήμα 4ο

 

Στη συνέχεια τοποθετήστε το ρουζ στα μήλα του προσώπου σας με κινήσεις προς τα έξω. Με τα υπολείμματα του ρουζ που έχουν μείνει στο πινέλο,περνάμε απαλά το πιγούνι,τη μύτη και το μέτωπο για ένα πιο ζεστό τελείωμα. Προτιμήστε ρουζ κοραλί ή ροζ για να δείχνετε φρέσκες και νεανικές.

 

Αγόρασε ρουζ

Βήμα 5ο


Τέλος τοποθετήστε τη μάσκαρα μόνο στο επάνω βλέφαρο,καθώς με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε πιο ξεκούραστο βλέμμα και μάτια μεγαλύτερα.

 

Αγόρασε μάσκαρα

Βήμα 5