Ανδρική περιποίηση

Από Aroma Galaxy 23/02/2017 0 Σχόλιο(α) Αρώματα,

Η  περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχει πια σταματήσει να είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Η επιδερμίδα του άντρα έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτές της γυναίκας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, ο ήλιος επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Έτσι δημιουργήθηκαν από τους ειδικούς aftershave,shower gel και αποσμητικά που προστατεύουν και αναζωογονούν το αντρικό δέρμα.

 

AFTERSHAVE

 

Το αντρικό δέρμα δέχεται την επίθεση της λεπίδας κατά την διάρκεια του ξυρίσματος και πρέπει να ενυδατώνεται συχνά. Μην ξεχνάτε να απλώνετε στο πρόσωπο σας ένα ενυδατικό προϊόν aftershave για να αποφύγετε ερεθισμούς και την ανεπιθύμητη αίσθηση του τσουξίματος.

Αγόρασε aftershave

 

J'adore
Si

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

 

Η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική και απαραίτητη λειτουργία του δέρματος και εμφανίζεται στους περισσότερους ανθρώπους στην περιοχή της μασχάλης. Για την καταπολέμηση της χρησιμοποιούμε αποσμητικά που περιορίζουν την ροη του ιδρώτα, προστατεύουν από την κακοσμία και χαρίζουν φρεσκάδα και υγιεινή στην περιοχή της μασχάλης.

 

Αγόρασε αποσμητικό

ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ

 

Τα αφροντούς χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του σώματος. Είναι διαθέσιμα από διάφορες εταιρείες και σε διάφορα αρώματα που προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και τόνωσης. Δεν ερεθίζουν το δέρμα και σχεδόν όλα περιέχουν ισορροπημένο ph.Επίσης τα αιθέρια έλαια που περιέχουν βοηθούν το σώμα να καθαριστεί ήπια και να δώσει μια αίσθηση αρώματος.

 

Αγόρασε αφροντούς

Alien