Τα 10 καλύτερα αρώματα για να κάνεις δώρο

Από Aroma Galaxy 20/01/2017 0 Σχόλιο(α)

Όσο συνηθισμένο και αν είναι, ένα άρωμα είναι ένα τέλειο δώρο για τις γυναίκες και τους άντρες. Τα καινούργια αρώματα είναι πάντα μια νέα εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός νέου αρώματος που ταιριάζει στην προσωπικότητα του, ή απλά να είναι μια όμορφη εμπειρία στο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που φοράει συνήθως.
Αν γνωρίζεις την προσωπικότητα του ατόμου που κάνεις αυτό το δώρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε λατρέψει για την επιλογή αρώματος που έκανες. Για αυτό λοιπόν, διαλέξαμε 10 από τα καλύτερα αρώματα που κυκλοφορούνε στην αγορά για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου!

 

DIOR J’ADORE

 

Ένα από τα κλασσικά αρώματα του οίκου Christian Dior, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 και μέχρι σήμερα είναι στις top προτιμήσεις των γυναικών. Το Dior  J’adore είναι ένα σπουδαίο λουλουδάτο άρωμα με γενναιόδωρο και ισορροπημένο μπουκέτο, πλούτος του οποίου γίνεται πηγή έμπνευσης. Τιμώντας το Ylang Ylang, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί, το ξεχωριστό αυτό άρωμα ενώνει τα πιο αριστοκρατικά άνθη από τον κήπο των συστατικών. Οι αισθησιακές καμπύλες του μπουκαλιού σε σχήμα αμφορέα έχτισαν μια μυθική εικόνα του αρώματος. Ένα αισθησιακό και κομψό άρωμα που έχει γίνει θρύλος.

Αγόρασε το

 

J'adore
Si

GIORGIO ARMANI SI


Το Si ανήκει στα πιο πρόσφατα αρώματα του οίκου Giorgio Armani και ήδη έχει αποκτήσει πολλές fans σε όλο τον κόσμο. Είναι κομψό και πλούσιο, και ταυτόχρονα έντονο και απαλό. Το Si μαγεύει τις αισθήσεις από την πρώτη επαφή με την μαύρη σταφίδα στην κορυφή, η οποία υποχωρεί στις νότες φρέζιας και τριαντάφυλλου. Η ζεστή βάση από λευκά ξύλα συμπληρώνει την ουσία της ιταλικής κομψότητας. Ένα μεγαλοπρεπή άρωμα ικανό να εκφράσει όλα τα γυναικεία συναισθήματα. Μια επιλογή σχεδιασμένη για την μοντέρνα γυναίκα, η οποία είναι δυναμική χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα και το χάρισμα της.

 

Αγόρασε το

THIERRY  MUGLER ALIEN

 

Μπουκάλι-κόσμημα ιδανικά εκφράζει την ακτινοβολία του μυστηριώδους αρώματος του Thierry Mugler Κυκλοφόρησε το 2005 και το μπουκάλι του θυμίζει μια ιερή πέτρα. Αποτελεί ένα συνδυασμό από γιασεμί, νότες ξύλων και κεχριμπάρι. Λίγα συστατικά αλλα έχουν εντονή απόδοση. Το εκθαμβωτικό αυτό άρωμα ενισχύει την ικανότητα της γυναικείας φύσης να μαγεύει και να ξεχωρίζει! Κάντο δώρο σε μια φίλη σου ή ακόμα και στον εαυτό σου, σε περίπτωση που σου αρέσουνε τα δυνατά αρώματα.

 

Αγόρασε το

Alien
Samsara

GUERLAIN SAMSARA


Η κολόνια Samsara από την Guerlain κυκλοφορεί από το 1989 και είναι το απόλυτο ανατολίτικο άρωμα. Το Samsara είναι μια αισθησιακά σαγηνευτική επιλογή για μια γυναίκα που έχει βρει την ισορροπία κα την αρμονία μέσα της. Η αρμονία αυτή μεταδίδεται στο άρωμα μέσω των πρώτων υλών της σύνθεσης του. Αποτελεί το πρώτο ξυλώδες άρωμα σχεδιασμένο βασικά στο σανταλόξυλο, το οποίο πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε σε τόσο μεγάλη ποσότητα. Σε όποια και αν το κάνεις δώρο θα σε λατρέψει, είναι σίγουρο!

 

Αγόρασε το

BURBERRY LONDON for Women


Ένα φρέσκο λουλουδάτο άρωμα εμπνευσμένο από την αύρα του Λονδίνου. Η σύνθεση του συνδυάζει το απαλό τριαντάφυλλο και το αγιόκλημα με βαθύ νότες λουλουδιού Τιαρέ, γιασεμιού και παιώνιας. Η συγκλονιστική εντύπωση ολοκληρώνεται  με τη ζεστασιά της βάσης από σανταλόξυλο, μόσχο και πατσουλί. Απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούνε τις λουλουδένιες μυρωδιές.

 

Αγόρασε το

London
Paco Rabanne pour homme

PACO RABANNE POUR HOMME


Ένα κλασικό και αγαπημένο αντρικό άρωμα, εγκλωβισμένο σε ένα σκούρο πράσινο μπουκάλι με καθαρές γραμμές . Το Paco Rabanne pour homme κυκλοφόρησε το 1973 και πρόκειται για ένα τολμηρό λανσάρισμα με βάση τα δεδομένα της εποχής, που τόλμησε να διαφοροποιηθεί χωρίς να γίνει ενοχλητικό. Η εξαίσια του σύνθεση προσθέτει τόλμη στις νότες λεβάντας και γερανιού με χρειά μελιού και ταμπάκου. Το μαγικό μείγμα αυτού του αρώματος αποτέλεσε την μετέπειτα βάση για την δημιουργία πολλών ακόμα αντρικών αρωμάτων που έφεραν την υπογραφή πολυτελών οίκων.

 

Αγόρασε το

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO


Ένα υδάτινο άρωμα, που σκορπά δροσιά και αναδίδει την φρεσκάδα της Μεσογείου  χάρη στο φρέσκο περγαμόντο, νερολί και μανταρίνι. Η σύνθεσή του αναμειγνύει το γιασεμί και το τριαντάφυλλο με νότες δεντρολίβανου και ξυλώδες πατσουλί, δημιουργώντας ένα βαθιά αντρικό άρωμα. Το άρωμα έχει φρέσκο αλλά ταυτόχρονά αισθησιακό χαρακτήρα που πηγάζει από τα φυσικά και αυθεντικά συστατικά του. Μια μυρωδιά οικεία για τις περισσότερες μύτες είναι αυτή που αναδίδει το κλασικό-πλέον- άρωμα αυτού του ιταλικού οίκου.

 

Αγόρασε το

Acqua di Gio
Eau Sauvage

DIOR EAU SAUVAGE


Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει την διαχρονική απόλαυση. Η χαρακτηριστική ευωδία του είναι διαχρονικά αναγνωρίσιμη χάρη στην λεπτή ισορροπία των εσπεριδοειδών και του περγαμόντου που αναμειγνύονται αρμονικά με ξυλώδεις και λουλουδάτες νότες. Τα φυσικά του συστατικά, επιλεγμένα με ξεχωριστή προσοχή, επικρατούν σε υπερβολικές δόσεις. Τα εσπεριδοειδή σε συνδυασμό με αρωματικά μυρωδικά δίνουν χώρο στο μεθυστικό κοκτέιλ γιασεμιού, γαρύφαλλου, σανταλόξυλου και πατσουλί. Η δυνατή βάση από βετιβέρ και βρύα δριός  με χροιά κεχριμπαριού  και μόσχου ολοκληρώνει την γοητεία του αρώματος.

 

Αγόρασε το

HUGO BOSS BOTTLED


Μια κλασική αντρική επιλογή που βασίζεται σε αρχική φρεσκάδα και ζουμερή αίσθηση από φρουτώδεις νότες που ισορροπούνται με ένα μπουκέτο ανθών. Οι φρέσκες νότες κορυφής διεγείρουν τις αισθήσεις με το κόκκινο μήλο σε συνδυασμό με την πικάντικη κανέλλα. Η καθαρή νότα από γεράνι ξεδιπλώνεται μαζί με τις μεσαίες νότες αποκαλύπτοντας ένα διακριτικό λουλουδάτο άρωμα. Η βαθιά αντρική βάση από σανταλόξυλο, κέδρο και βετιβέρ ολοκληρώνει την σύνθεση και δημιουργεί μια διαρκή αρμονία.

 

Αγόρασε το

Bottled
Cool Water

DAVIDOFF COOL WATER FOR MEN


Το απόλυτο άρωμα ωκεανού για τους άνδρες που χτίζουν τον ανδρισμό τους πάνω στα κύματα της δράσης! Μία από τις καλύτερες επιλογές για τους άντρες. Το Davidoff Cool Water είναι ένα φρέσκο, έντονο και πολύ αρρενωπό άρωμα! Είναι ένα απλό άρωμα που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση , από μία  ανεπίσημη έξοδο ή σε μία επαγγελματική περίσταση. Davidoff Cool Water: αγκάλιασε την δύναμη του ωκεανού!

 

Αγόρασε το