100% Αυθεντικά

Tο Aromagalaxy εξασφάλισε συνεργασίες με πλούσια γκάμα αυθεντικών κλασικών - νέων αλλά και καινοτόμων οίκων καλλυντικών. Εισάγει τα προϊόντα τους όπως αυτά κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

 Το Aromagalaxy εγγυάται την πιστότητα και τη γνησιότητα των προϊόντων του, γιατί εισάγονται συσκευασμένα από αξιόπιστες εταιρείες με διεθνή παρουσία. Αναζητά συνεχώς νέους οίκους, από νέους ανθρώπους που ερευνούν συνεχώς για φυσικά συστατικά και ανακυκλωμένα υλικά, ενσωματώνοντας το σεβασμό στη φύση και την υγεία του καταναλωτή.

 Το Aromagalaxy απευθύνεται στο κοινό που θέλει να μάθει, ή έχει γνώση των ιδιαίτερων συνθέσεων των αρωμάτων και της εξέλιξής τους, καθώς και του υψηλής αισθητικής σχεδιασμού στον οποίο βασίζονται οι μοναδικές συσκευασίες τους. Δίπλα σε κάθε προϊόν παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά του, ώστε να κρίνετε ποιο σας ταιριάζει.

Ανάλογες ποιοτικές προδιαγραφές θέτουμε σε όλα τα προϊόντα που προτείνουμε, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε ειδικά αντίστοιχα τμήματα του site.

Γνησιότητα προϊόντων

'Όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία μας είναι γνήσια και αυθεντικά. Δεν είναι αρώματα "τύπου", ούτε παράνομες απομιμήσεις.  Όλες οι αγορές γίνονται με τα απαραίτητα τιμολόγια, από μεγάλες και έμπιστες εταιρίες - προμηθευτές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν αγοράζουμε από μικρές εταιρίες ούτε από μεμονωμένα άτομα. Στην περίπτωση που ο πελάτης που παραλάβει ένα προϊόν από εμάς και έχει την εντύπωση ότι δεν είναι αυθεντικό τότε η διαδικασία που ακολουθεί η εταιρία μας είναι η ακόλουθη:

  1. Θεωρούμε το προϊόν, μετά τα παράπονα του πελάτη, ότι ανήκει σε ελαττωματική παρτίδα και με έξοδα μας* αναλαμβάνουμε την επιστροφή του στην εταιρία μας.
  2. Το προϊόν αποστέλλεται σε ειδικό εργαστήριο - χημείο για έλεγχο μαζί με ένα νέο ίδιο προϊόν, διαφορετικής παρτίδας για να ελεγχθεί σε αντιπαραβολή όσον αφορά τη σύσταση του.
  3. Ενημερώνεται ο πελάτης για τα αποτελέσματα του ελέγχου. α) Σε περίπτωση που βρεθεί το προϊόν ελαττωματικό τότε προσφέρουμε 2 επιλογές, 1. την αποστολή ενός ίδιου αρώματος, διαφορετικής παρτίδας ή 2. την επιστροφή των χρημάτων του. β) Σε περίπτωση που το προϊόν βρεθεί ότι δεν έχει κάποιο ελάττωμα, τότε το προϊόν επιστρέφεται στο πελάτη, με επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων, τόσο για να έρθει σε εμάς όσο και για να επιστραφεί το προϊόν καθώς και της αξίας του ελέγχου. Το κόστος του 2ου αρώματος που χρησιμοποιείται για να γίνει ο έλεγχος βαρύνει την εταιρία.

 

*Στην περίπτωση που το άρωμα βρεθεί μη-ελαττωματικό το κόστος θα το επιβαρυνθεί ο πελάτης κατά την επιστροφή του αρώματος.