Πώς να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ!

Από Aroma Galaxy 14/11/2017 0 Σχόλιο(α)

Πώς να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ!

Make up steps

 

 

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια κατά την διάρκεια της ημέρας. Ένα τέλειο μανικιούρ στο σπίτι είναι αυτό που χρειαζόμαστε και μπορούμε να το πετύχουμε μόνες μας χωρίς να σπαταλήσουμε αρκετά χρήματα.

Βήμα 1ο : Λίμαρε τα νύχια σου δίνοντας το σχήμα που εσύ επιθυμείς.
Τα στρόγγυλα ή αλλιώς οβάλ νύχια είναι ιδανικό σχήμα για εσάς που τα νύχια σας είναι ευαίσθητα και εύθραστα αφού έχουν λιγότερες άκρες και γωνίες και έτσι αποφεύγεται  τυχόν τραυματισμός του νυχιού. Τα τετραγωνισμένα – μακριά νύχια ταιριάζουν σε μεσαία ως και μακριά μήκη νυχιών παρ΄ όλα αυτά απαιτούν συχνή συντήρηση.

 

Αγόρασε βερνίκια νυχιών

 

1ο βήμα
2ο Βήμα

Βήμα 2ο : Άπλωσε προσεκτικά το μανό.
Πριν αρχίσετε να βάφετε τα νύχια σας μην ανακαινίσετε το μπουκάλι του βερνικιού αλλά κυλήστε το ανάμεσα στις παλάμες σας έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί το χρώμα χωρίς να δημιουργηθούν φουσκάλες. Έπειτα ξεκίνα να απλώνεις το βερνίκι από τη μέση του νυχιού και συνέχισε σταδιακά στις δυο άλλες πλευρές. Χρειάζεται να παίρνουμε μικρή ποσότητα χρώματος στο πινέλο έτσι ώστε να στεγνώσει εύκολα το μανό.

 

Αγόρασε βερνίκια νυχιών

Βήμα 3ο : Περίμενε μέχρι να στεγνώσει το βερνίκι.
Ξέρεις ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να στεγνώσει η πρώτη στρώση, για να περάσεις τις υπόλοιπες. Μια λύση για να το ελέγξεις είναι να αγγίξεις τα βαμμένα νύχια σου στα χείλη σου αφού το δέρμα των χειλιών είναι λεπτό και ευαίσθητο θα καταλάβεις από την αίσθηση αν έχει στεγνώσει ή όχι. Αφού έχεις περάσει όλες τις στρώσεις του μανό άλλο ένα tip για γρήγορο στέγνωμα είναι να βάλεις τα νύχια σου για λίγο σε ένα μπολ με κρύο νερό. 

 

Αγόρασε βερνίκια νυχιών

3ο Βήμα