Γυναικεία περιποίηση

Από Aroma Galaxy 07/07/2017 0 Σχόλιο(α)

 

Η σημερινή γυναίκα αντιλαμβάνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Διαθέτει πνεύμα,φαντασία και άποψη για την ζωή. Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η καθημερινή περιποίηση. Ασχολείται με τον εαυτό της  και βρίσκει χρόνο για αυτό. Περιποιείται το πρόσωπο της και το σώμα της. Γι αυτό τον λόγο οι κατασκευαστές των διαφόρων οίκων έχουν δημιουργήσει αφροντούς, αποσμητικά και ενυδατικά προϊόντα.

 

Ενυδατικά προϊόντα (Body Lotion)

 

Τα body lotion βοηθούν στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση του γυναικείου σώματος. Χρησημοποιούνται σε συνδιασμό με τα αντίστοιχα αρώματα για να επιτύχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Χαρίζουν φρεσκάδα και λάμψη στο δέρμα.

 

Αγόρασε προιόντα ενυδάτωσης

 

Body Lotion
Si

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

 

Τα αποσμητικά χρησιμοποιούντε από τις γυναίκες σε μορφή  roll on, stick ή σπρέι. Κυκλοφορούν σε δίαφορα υπέροχα αρώματα, προστατεύουν από την κακοσμία και χαρίζουν φρεσκάδα και υγιεινή στην περιοχή της μασχάλης.

 

Αγόρασε αποσμητικό

ΑΦΡΟΝΤΟΥΣ

 

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας για την γυναίκα είναι όταν αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της. Αυτός ο χρόνος που διαθέτει φτάνει για να αναζωογονήσει το δέρμα της με ένα αφροντούς. Δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Είναι διαθέσιμα σε πολλούς οίκους για να συμπληρώνουν τη σειρά των αρωμάτων. Ειδανικός συνδιασμός με τα body lotion και τα αντίστοιχα αρώματα.

 

Αγόρασε αφροντούς

Alien